March 3rd, 2016

Invited Speakers (at present)

Masanori Kasahara	10:00-10:10	Opening Remarks
Dean, Hokkaido University Graduate School of Medicine, Japa	n	
Hiroki Shirato Professor and Chair, Department of Radiation Medicine Hokkaido University Graduate School of Medicine Director of GI-CoRE, QMSE Global Station, Japan	10:10-10:30	Overview
Kazuhiko Ogawa Professor, Chairman Department of Radiation Oncology Graduate School of Medicine Osaka University, Japan	10:30-11:20 50 min	Requested lecture relating to Cancer Biology & Radiotherapy Length of the lecture 40 min presentation + 10 min discussion
Erinn Rankin Assistant Professor Obstetrics and Gynecology (Oncology) and Radiation Oncology (Radiation Biology) School of Medicine, Stanford University, USA	11:20-12:10 50 min	Requested lecture relating to Cancer Biology, & Radiotherapy Length of the lecture 40 min presentation + 10 min discussion
	12:10-13:30	Lunch
Jin-Min Nam Assistant Professor Global Station for Quantum Medical Science and Engineering GI-CoRE, Hokkaido University, Japan	13:30-14:00 30 min	Requested lecture relating to Cancer Biology & Radiotherapy Length of the lecture 25 min presentation + 5 min discussion
Amato J. Giaccia Professor Radiation Oncology (Radiation and Cancer Biology), Obstetrics and Gynecology, and Surgery (Plastic & Reconstruc School of Medicine, Stanford University, USA	14:00-14:50 50 min tive Surgery)	Requested lecture relating to Cancer Biology, Radiotherapy & Immunolo Length of the lecture 40 min presentation + 10 min discussion
	14:50-15:10	Coffee Break
Tsukasa Seya Professor Department of Microbiology and Immunology Hokkaido University Graduate School of Medicine	15:10-16:00 50 min	Requested lecture relating to Cancer Immunology Length of the lecture 40 min presentation + 10 min discussion
	16:00-17:00	Poster Session
	18:00-	Reception (Enrei-so)

Settion title: TBD

March 4th, 2016

Invited Speakers (at present)

Daniel T. Chang Associate Professor Radiation Oncology (Radiation Therapy) Stanford University Medical Center, USA	10:00-10:50 50 min	Requested lecture relating to Radiotherapy/SABR/liver Length of the lecture 40 min presentation + 10 min discussion
Billy W Loo, Jr. Associate Professor Radiation Oncology (Radiation Therapy) Stanford University Medical Center, USA	10:50-11:40 50 min	Requested lecture relating to Radiotherapy/SABR/lung Length of the lecture 40 min presentation + 10 min discussion
Rikiya Onimaru Associate Professor Radiation Oncology (Radiation Therapy) Hokkaido University Graduate School of Medicine, Japan	11:40-12:10 30 min	Requested lecture relating to Radiotherapy and IVR Length of the lecture 25 min presentation + 5 min discussion
	12:10-13:30	Lunch
Shinichi Shimizu Associate Professor Radiation Oncology (Proton Beam Therapy) GI-CoRE & Graduate School of Medicine Hokkaido University, Japan	13:30-14:00 30 min	Requested lecture relating to Radiotherapy/Particle Beam Therapy Length of the lecture 25 min presentation + 5 min discussion
Nishita Kothary Associate Professor Interventional Radiology Stanford University Medical Center, USA	14:00-14:50 50 min	Requested lecture relating to IVR/marker implantation/Radiotherapy Length of the lecture 40 min presentation + 10 min discussion
	14:50-15:10	Coffee Break
Theodore L. DeWeese Sidney Kimmel Professor, Chair Department of Radiation Oncology and Molecular Radiation Professor of Radiation Oncology, Urology, and Oncology Johns Hopkins University School of Medicine, USA	15:10–16:10 60 min Sciences	Type of presentation Special lecture Requested lecture relating to Radiotherapy/Urology/Molecular Biology Length of the lecture 50 min presentation + 10 min discussion
Hiroki Shirato Professor and Chair, Department of Radiation Medicine Hokkaido University Graduate School of Medicine Director of GI-CoRE, QMSE Global Station, Japan	16:10-16:30	Discussion & Summary
Kazunori Yasuda Vice-President, Hokkaido University, Japan	16:30-16:40	Closing Remarks

Settion title: TBD